Kaal Masten

Reclamemast exploiteren

Een reclamemast is niet zomaar een mast. De grote mastconstructies zijn vaak imposante, complexe bouwwerken. Om deze reden proberen wij onze opdrachtgevers zo veel mogelijk te ontzorgen. De projectleider ontfermt zich over de totstandkoming van de mast en u kunt zich richten op het aantrekken van adverteerders.

Projectmanagement

Vaak hebben we te maken met een veelomvattend project dat maatwerk vereist. Dan wilt u natuurlijk graag weten waar u aan toe bent. 

          

Bij Kaal Masten is een dergelijk project in goede handen. Nadat u uw eisen en wensen kenbaar gemaakt heeft, voeren onze projectleiders de gehele coördinatie uit. De reclamemasten leveren wij aan het eind van het proces ‘advertentieklaar’ op.

Snelle plaatsing op fundatiebuis

Reclamemasten plaatst Kaal Masten met behulp van een speciale techniek: buispaalfundatie. Met de inzet van een fundatiebuis zijn wij in staat snel, efficiënt en milieubewust te werken. 

Overheidscommunicatie

Voor overheden biedt de reclamemast een bron van inkomsten. Tegenwoordig wordt een deel van de reclamevlakken, naast commerciële boodschappen, ook ingezet ten behoeve van overheidscommunicatie. Een effectief middel voor de gemeente om zichzelf te profileren of om grootschalige mededelingen te doen aan de beoogde doelgroep. Indien er geen informatie op deze wijze gecommuniceerd hoeft te worden, wordt de exploitant ingezet om een adverteerder voor de vrijstaande reclameruimte te zoeken.

Kaal Masten hecht net als de gemeente waarde aan de esthetische aspecten en uitstraling van de mast. Ook wij zijn ons bewust van de invloed op het straatbeeld en helpen om een acceptabel beeldkwaliteit in de openbare ruimte te bewerkstelligen.