Kaal Masten

ICON


In 2014hebben we de nieuwe brochure ICON  geïntroduceerd. Hierin claimden we de meest duurzame mast te kunnen produceren en leveren. Naast de aspecten als een duurzame Kaal DCC coating en de HMR grondstukbehandeling bestaat de duurzaamste mast uit een rondconisch stalen mastdeel welke door de nieuwe conificeermachine geproduceerd is.

Deze nieuwe methode van mastenproductie bestaat uit een koudwalsproces van stalen buizen. Met een minimum aan materiaal en energie wordt de mast geproduceerd. De machine is uniek en vanuit elke uithoek in de wereld is er belangstelling voor. De machine draait boven de verwachtingen en producten worden aan onze vaste klanten geleverd. Zij zijn ons trouw en verdienen een eerste plaats. Toch is er ook van diverse kanten veel belangstelling voor de meest duurzame mast. Klanten en potentiele klanten zijn van harte welkom om een kijkje te nemen bij de wereldwijd nieuwste productiemethode voor rondconische masten. Maar ook adviesbureaus kunnen zich onderscheiden door het voorschrijven van de meest duurzame mast.

Maak een afspraak met een van onze commerciële medewerkers en kom met eigen ogen dit wonder van de techniek bewonderen. Bijgaand een foto van de conificeermachine.

 


terug