Kaal Masten

Reclamemast in Vianen


 

Daar waar de A27 de A2 kruist en wat beter bekend staat als knooppunt Everdingen, staat sinds kort een opvallende mast. Opvallend vanwege zijn hoogte van 36 meter maar ook vanwege de 2 enorme LED-schermen die boven in de mast zijn gemonteerd. Deze schermen, van bijna 100 m2 per stuk, zullen allerlei reclameboodschappen laten zien aan de bijna 2,4 miljoen passanten die dit knooppunt elke 2 weken passeren.

Deze grote reclamemast met driehoekig reclameframe is door Kaal Masten ontworpen, geproduceerd en gelakt. Met behulp van een interne ladder is het mogelijk om boven in de mast te klimmen en daar via de bordessen, rond te lopen. En vanuit het oogpunt van veiligheid is er in de 3 hoeken bliksembeveiliging aangebracht.

 

Naast de productie heeft Kaal Masten de mast ook geplaatst. De frames met de LED-panelen zijn dusdanig groot dat deze in delen voorgemonteerd zijn en daarna met apart transport naar de locatie zijn vervoerd. Dit alles is goed verlopen en dus kan er weer worden gesproken van een geslaagd project!


terug