Kaal Masten

Meerwaarde = werkwijze

Onze meerwaarde is onze werkwijze. Naast het produceren van hoogwaardige masten doen wij méér.  Expertise heeft Kaal Masten verworven in een heel aantal disciplines. Van ontwerp tot daadwerkelijke productie, van coating tot het transporteren van masten en van plaatsing tot en met inspectie van de mast. Sinds de introductie van de testmethodiek van Mastap is de cirkel rond! Met ons totaalpakket aan diensten neemt Kaal Masten alle zorg uit handen.

Alles in eigen beheer

Doordat wij dit in eigen beheer doen kan een project in zijn geheel worden beoordeeld, aanvaard en afgerond. We kijken niet alleen naar de technische specificaties van de mast zelf, maar ook naar de wensen van de omgeving waarin deze komt te staan.  

    

Kaal Masten helpt u graag door oplossingen aan te dragen. Zaken doen met Kaal Masten betekent dat u beschikt over vaste aanspreekpunten, die met u meedenken om zo tot het beste resultaat te komen.

Rondleiding

Wij tonen u graag onze expertise, werkwijze en productiemogelijkheden. Neem hiervoor contact op met één van onze accountmanagers!