Kaal Masten

Mastentuin

Mastentuin

De nieuwste ontwerpen en innovaties op mastengebied worden getoond in onze demo-tuin. Het visualiseert onze visie op masten. Duurzaamheid staat centraal. Daarnaast worden elementen meegenomen om bijvoorbeeld een onderscheidend karakter met een mast te bewerkstelligen. Model, kleur, materiaalkeuze en type armatuur dienen perfect te worden afgestemd om de juiste sfeer te behalen! 

Voor vragen over onderstaande producten kunt u contact opnemen met Kaal Masten B.V. 

 

Duurzaamheid, Vormgeving, Identiteit & Innovaties

 

                         

ECO houtmast

De eerste aanwinst voor de Mastentuin kenmerkt zich door een bijzondere vormgeving, een fraaie lichtval en bovenal het duurzaamheidgehalte. De mast bevat FSC gekeurd hout. Het onderstuk en de uithouder zijn gemaakt van staal en zijn met de duurzame DCC-coating gelakt. Ten behoeve van energiebesparing zijn energiezuinige led armaturen ingezet en bevindt er zich een interne led-spot die het hout van binnenuit verlicht.

 

       

Unieke identiteit
De mast leent zich uitermate goed voor afstemming op de omgeving. Het onderstuk biedt ruimte voor het aanbrengen van een logo of tekst, welke door een interne led-spot wordt geaccentueerd. 

Fraaie lichtval
Door middel van het rotatieasymmetrische design zal de lichtval ’s avonds veranderen voor de voorbijrijdende weggebruiker. Naarmate de weggebruiker dichterbij komt verplaatst de aandacht van het strooilicht van de armaturen naar de verlichte houten latten.

         

 

       

SIAM

Met SIAM is onze mastentuin uitgebreid tot een volwaardige tuin. SIAM bevat twee identieke masten die in elkaar verstrengeld zijn. Dit levert een zeer speels effect op. De combinatie bestaat uit twee losse masten met 279 graden kruluithouders welke iets schuin ten opzichte van elkaar zijn geplaatst. De mast is uitgerust met twee innovatieve led-armaturen. 

 

         

 

       

Gebogen botsvriendelijke mast

Deze Rond Conische Gebogen Botsvriendelijke Lichtmast met 100 watt led armatuur voldoet aan de hoogste Europese botsveiligheidseis 100,NE,03. Kaal Masten ontwikkelde als eerste mastenfabrikant botsvriendelijke stalen masten die aan deze norm voldoen. Deze mast treft u ook wel langs de randweg A2 in Eindhoven.  

       

Cilver 

Onze aanwinst 'Cilver' is optimaal inbraakwerend, vandalismebestendig en esthetisch uitgevoerd. 

 

       

 

       

Conische Dubbele Uithouder Mast

Uitgevoerd in onze duurzame DCC-coating en met een stijlvolle lage uitsnede heeft deze mast een geheel eigen uitstraling. 

 

         

       

Intelligente lichtmast

Deze mast is 'slim'! Diverse camerasystemen zijn geïntegreerd in de mast voor beveiliging en signalisatie. Ten behoeve van verlichting is gekozen voor een Ruud lighting SFT-227 series 30 leds.

         

  

       

Decoratieve Houten lichtmast 

De bijzondere vormgeving kan zorgen voor een zeer eigen uitstraling van een dorp of stad. Deze houtmast is een echte sfeermaker!