Kaal Masten

Kaalfix™ deursluiting

Masten zijn helaas nog al te vaak het mikpunt van vandalen. Kaal Masten maakt zich sterk om schade door vandalisme en diefstal van kostbare apparatuur te beperken. Met een aantal maatregelen kunnen we kordaat optreden tegen vernielingen en onveilige situaties. 

Veiligheid met Kaalfix™

De vernielingen door vandalen richten zich voornamelijk op het openbreken en weghalen van mastdeuren. Regelmatig worden ook de kastjes met daarin de elektrische kabels vernield wat kortsluiting tot gevolg kan hebben. De veiligheid is daardoor in het geding. Aansluitend gaan met het herstel van de masten hoge kosten gepaard. Het is daarom aan te bevelen om uw kostbare masten en voorschakelapparatuur aanvullend te beschermen met de Kaalfix™ sluiting. 

Gepatenteerde Kaalfix™ sluiting

Sinds jaar en dag zetten wij voor optimale deurvergrendeling onze gepatenteerde Kaalfix™ sluiting in. Een kleine investering die u enorme besparingen oplevert. De sluiting ligt diep verzonken in het afdekdeurtje en is alleen met een unieke Kaal-sleutel te openen.

       

 

Gemeenten kiezen vaak voor onze gepatenteerde Kaalfix™ deursluiting om:

  • vernieling en diefstal van deurtjes en schakelapparatuur te voorkomen
  • onderhoud- en reparatiekosten te reduceren
  • veiligheid te verbeteren
  • bestaande masten extra te beschermen


Niet intrapbare deurtjes 

Voor vandalen wordt het nagenoeg onmogelijk om mastdeurtjes in te trappen. Standaard blokkeren wij de toegang door elke deuropening aan de binnenzijde te voorzien van 4 ingelaste stalen doppen.