Kaal Masten

Communicatie

Wij ontwikkelen masten voor communicatiedoeleinden in de meest brede zin van het woord.

Buitenreclame

Een reclamezuil fungeert als blikvanger en verwijzing van een bedrijf. Dit communicatiemiddel past bij uitstek in een campagne die de naamsbekendheid of het aantal bezoeken van weggebruikers dient te vergroten. Ook voor exploitanten van snelwegreclame verzorgt Kaal Masten grote opvallende mastconstructies.

Telecommunicatie

Kaal Masten biedt een compleet assortiment zendmasten voor diverse telecommunicatie toepassingen, zoals mobiele telefonie, digitale televisie, radio en andere signalen. 

        

Radarmasten

Bij sluizen, bruggen, viaducten, tunnels, dijken, stuwen en havens zijn masten onontbeerlijk voor verlichting, camera\'s, bakens en seinen. Ook langs de kust staan onze masten waarmee het scheepvaartverkeer op zee wordt bewaakt. Zo worden tot ver buiten Nederland vaarwegen beveiligd met onze radarmasten.

Afhankelijk van de vereiste stijfheid zijn diverse mastconstructies mogelijk, met of zonder technische ruimtes op hoogte. Kaal Masten vervaardigt vakwerk- of buismasten en heeft daarnaast expertise op het gebied van design (radar)masten. 


Turn-key
 

Om u van alle gemakken te voorzien, kunnen projecten turn-key worden aangepakt. De projectleiders verzorgen de opdracht tot in de puntjes van A t/m Z. Dit bespaart u behoorlijk wat tijd, kosten en moeite.