Kaal Masten

Kaal Masten B.V. in Oss is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot de grootste mastenproducent van Nederland. Met een bedrijfsopppervlak van ruim 40.000 vierkante meter, 110 vakbekwame medewerkers en een eigen transportvloot met installatie- en serviceteams is Kaal Masten B.V. de ideale partner als het gaat om de ontwikkeling, productie, plaatsing en het onderhoud van masten en aanverwante constructies in binnen- en buitenland. De organisatie is ISO- en VCA-gecertificeerd en duurzaam produceren staat zeer hoog in het vaandel. Er heerst een informele werksfeer met korte communicatielijnen.

De laatste jaren heeft Kaal Masten B.V. veel geïnvesteerd in verbeterde productieprocessen en productinnovatie. Hierdoor zijn wij op zoek naar:

Constructiebankwerker

Algemene omschrijving

Ben jij die ervaren constructiebankwerker die zin heeft in een nieuwe uitdaging? In deze functie stel je werktuigbouwkundige constructies samen aan de hand van werkplaatstekeningen. Hierbij voer je uiteenlopende handelingen uit zoals knippen, buigen, kanten, zagen, boren, hechten, (de)monteren etc.

Functieprofiel

- Minimaal LTS metaal of vergelijkbare technische opleiding
- Plannen van werkzaamheden, werkvolgorde, tijdsindeling en de te gebruiken gereedschappen (indien nodig in overleg met de teamleider).
- Zelfstandig lezen van tekeningen.
- Vervaardigen van een halffabricaat/eindproduct dat voldoet aan voorgeschreven kwaliteitsnormen.
- In bezit van en/of bereid tot het volgen van relevante opleidingen (o.a. VCA, heftruck/zijlader).

Competenties

- Stressbestendig: moet onder tijdsdruk kunnen functioneren.
- Technisch inzicht: lezen van technische tekeningen.
- Kwaliteitsgericht: streven naar hoge productkwaliteit.

Algemeen

Wij bieden u een veelzijdige en uitdagende functie binnen een dynamische, innovatieve en solide werkomgeving. Binnen ons bedrijf heerst een prettige werksfeer. Wij bieden uitzicht op een vast dienstverband, een goede pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden volgens de cao voor het metaalbewerkingsbedrijf.

Heeft u interesse, stuur dan uw CV met motivatie naar personeel@kaal.nl

Wij nemen uitsluitend sollicitaties in behandeling die:

- een CV en motivatie bevatten;
- en waarbij sprake is van gewenste opleiding, diploma's en werkervaring.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.