Kaal Masten

Kwaliteit, Arbo & Milieu

Kaal Masten heeft kwaliteitsbeheersing hoog in het vaandel staan. Al snel hebben wij als eerste in onze Nederlandse branche het ISO 9001 certificaat verkregen. Naast kwaliteitsbeheersing besteedt Kaal Masten veel aandacht aan Arbo en Milieu gerelateerde aspecten. Zo zijn wij bijvoorbeeld VCA** en OHSAS 18001 gecertificeerd.  

Certificeringen

Een greep uit onze certificeringen:

 

Kaal Masten, een voorbeeld voor velen

Op het gebied van milieu en veiligheid geldt Kaal Masten als voorbeeld voor vele andere productiebedrijven. Naast de strenge milieu eisen waar Kaal Masten aan voldoet, wordt er bovendien veel aandacht besteed aan de werkomstandigheden in de fabriek. Op beide fronten, milieu en veiligheid, wil Kaal Masten haar prestaties voortdurend verbeteren!

Milieumanagementsysteem

Geheel in lijn met een duurzaam beleid heeft Kaal Masten daarom haar milieumanagementsysteem laten certificeren volgens ISO 14001. Dit certificaat toont aan dat we volgens de wettelijk gestelde eisen milieubewust en duurzaam te werk gaan.   

Veiligheidsmanagementsysteem 

Naast het milieu heeft Kaal Masten veel aandacht voor de veiligheid en arbeidsomstandigheden van onze werknemers. Het nieuwe certificaat toont aan dat Kaal Masten haar arbobeleid heeft ingericht volgens OHSAS 18001. Want waar ISO 14001 de norm is voor milieuzorg, is OHSAS de norm voor veiligheidsmanagement. 
Een onafhankelijk instantie zal de vorderingen die Kaal Masten maakt structureel toetsen.  

Sustainability Coaching Certificaat

Bovendien heeft Kaal Masten het allereerste certificaat ontvangen voor het succesvol doorlopen van het Sustainability Coaching Traject van de CNG. Het certificaat is een waardering voor alle inspanningen die Kaal Masten op het gebied van klimaatneutraal ondernemen heeft genomen.