Kaal Masten

KAAL MASTEN B.V. in Oss is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot de grootste mastenfabriek van Nederland. Met een bedrijfsoppervlak van ruim 44.000 m2, 110 vakbekwame personeelsleden en een eigen transportvloot met een eigen installatie- en serviceteams is Kaal Masten B.V. uw ideale partner als het gaat om ontwikkeling , productie, plaatsing en onderhoud van masten en aanverwante constructies in binnen- en buitenland. De organisatie is ISO- en VCA-gecertificeerd en duurzaam produceren staat zeer hoog in het vaandel.


De laatste jaren heeft Kaal Masten B.V. veel geïnvesteerd in verbeterde productieprocessen en productinnovatie. Op dit moment zijn wij hiervoor op zoek naar een:

Monteur W / E

Aandachtsgebied
Voor zowel de productie alsmede de montage van masten en constructies in de infrastructuur zoeken we energieke mensen. De werkzaamheden bestaan uit het monteren van onderdelen aan masten. Denk aan solar panelen, elektrocomponenten, bewegende delen enz. In de infrastructuur komt het neer op het installeren van masten.

Gewenst

  • Kennis van montage van constructies en/of elektro installaties
  • Enthousiasme en gedrevenheid


Wij bieden

Een veelzijdige, uitdagende fulltime functie binnen een dynamische, innovatieve en solide werkomgeving. Binnen ons bedrijf heerst een prettige werksfeer. Wij bieden uitzicht op een vast dienstverband, een goede pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden volgens de cao voor het metaalbewerkingsbedrijf.

Is je interesse gewekt en ben je enthousiast? Stuur dan je cv met motivatie naar personeel@kaal.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.